Tante  Andante  Universitetet 

Du må godt begynde, allerede nu, at varme stemmen op, pudse hjernen af og knappe op for hjertet, for 9. -12. Juni starter Tante  Andante  Universitet i Dyrborg på Fyn.

Vi skal inspirere, lytte, øve, tænke, tale, grine og synge, og om søndagen slutter vi af med to koncerter kl 11 og 14 på asylcentrene i Horne og Faaborg hvor alle deltager.

Torsdag kl 16 mødes vi med hængekøjer og feltmadrasser og hører om Kærlighed og penge v. Kirsten Schelbek. Fredag kikker vi på kunst og kærlighed fra 5 års læsning og klipning i Weekendavisen v. Lene Christiansen, øver, tager på opdagelse og hører oplæg om danske børnebiblioteker i Valparaiso v. Anne Hansen. Lørdag hører vi foredrag om penge v. Xxx  tager på sejltur og holder havnefest i Dyrborg med kærlighedskoncert v. Benedicte  Riis. Søndag rydder vi op og kører til Horne og Faaborg og spreder fest og glæde med Tante Andante Koncert hvor vi alle deltager.

Pris 500 kr som dækker mad, lokaler og sovested, resten hjælpes vi ad med, såsom at sætte ild til “Burning woman” og styre Tante Andante Båden.

Vel mødt og tilmeldt på tanteandantegogo@hotmail.com inden 1. Maj.

Kærlig hilsen Kirsten Værgman, Kirsten Schelbek, Benedicte Riis og Morten Hyppegrønt.