ET ASIATISK H. C. ANDERSEN EVENTYR

ET ASIATISK H. C. ANDERSEN EVENTYR røg pludselig ned i min turban, da der skulle undervises med H. C. Andersen i 1000 kinesiske børnehaver, og man stod og manglede materiale.

De dejligste mennesker på Nordfyns Højskole: Mogens Godballe, Lisa Johansen, Lisa Van og Ann Guo Skov hjalp til fra Danmark og i Hong Kong, Kunming, Dali, Hohot, Erenhot, Shanghai, Beijing og Changsha stod William Yip og hans kolleger klar til at facilitere en regn af workshops i børnehaver, kunstcentre, musikskoler samt forelæsninger på universiteter.

Fuld af ressourcer og materialer, velvilje og gåpåmod åbnede skoler og børnehaver lokalerne for mig. Jeg kunne vælge hvor jeg helst ville lave foredrag, alt blev faciliteret af super interesserede lærere og pædagoger.

Og så begyndte 3 måneders Tour rundt i et enormt land. Gennem koncertsale og universiteter fuld af motiverede børn og voksne.

Hjemme igen i Danmark skulle der nu knokles med bogen “The TRICK of Hans Christian Andersen”. Prof. Johs. Nørgaard Frandsen skrev forord og Teach & Learn with Hans Christian Andersen blev stiftet som firma. Se www.teachandlearnwithhca.com
Og SÅ lavede vi allesammen et fantastisk learning lab som vi kaldte H. C. Andersens Bedstemor i Adelgade 13 i Bogense. Åbent sommeren 2020 til og med 20.9.tors-fre-lør-søn kl 13-17.

Se 6 små YouTube film om H. C. Andersens Bedstemor:
1. Styrk børns alsidige udvikling
2. Styrk børns sociale kompetencer
3. Styrk børns sproglige udvikling
4. Styrk børns krop og bevægelse
5. Styrk børns forhold til natur og naturfænomener
6. Styrk børns kulturelle kompetencer og værdier

Comments are closed.