2 NYE BØGER

DSC_0234-1024x680

Fra mit lune skriveværksted i Dragør har jeg i vinter samlet og skrevet om to store eventyr, der har betydet virkelig meget i mit liv. Det første handler om en gammel hytte blandt Chippewaindianerne i de nordwisconsinske skove, som jeg fandt i 1995 under nogle filmoptagelser til TV2. Der havde Wilhelm Dinesen, Karen Blixens far, boet fra 1872-74, og der opstod den magiske forbindelse mellem Blixen-familien og de oprindelige folk. En forståelse og respekt, som man kun kan beundre Wilhelm Dinesen for, når man tænker på hvilken historisk sammenhæng han har oplevet og beskrevet Chippewa-folket udfra. Jeg har haft et næsten færdigt manuskript liggende i flere år, men i efteråret antog Turbine min historie, og i vinter er bogen blevet færdiggjort så den udkommer 14. maj